zaterdag 16 maart 2013

Kwartaalcijfers ;)

Begint hier meer op een kwartaalupdate te lijken ... maar ik ben d'r weer. Bepaald neit stilgezeten de afgelopen maanden. Aantal dingen gemaakt voor kamertje van beeb. En aangezien we dit keer wel willen weten wat we krijgen, heb ik me helemaal kunnen uitleven op de 'bijpassende' kleuren :). Maar ja, dat geeft ook aan waarom ik zo weinig heb geblogd: we willen het niet met iedereen delen.... Dus die foto's volgen later.

Dit mag ik dan wel weer laten zien: de tussenstand van banen die ik afheb. Ook heb een viertal blokken van rij D gemaakt, maar die zitten nog niet aan elkaar. Heb nu al 2 weken niets aan Dear Jane gedaan, omdat ik andere projecten had te doen.

Een mini-tussendoor-dingetje is een sluier gemaakt van 1 meter €2,- stof. Op de stofvouw doormidden geknipt. Alle randen gelockt en een van de korte zijden licht gerimpeld. Haarbandjes gemaakt van sierelastiek (afmeten op hoofd van prinses/bruid...) en daar de gerimpelde sluier op vast gezet:

En al is het voorjaar nog ver weg, krijg ik wel zin om voor de meiden rokjes en jurkjes te naaien. Dit keer een klokrokje uit "Allemaal rokjes" genomen in twee zomerse variaties. Beiden zijn voor Isa. Doe graag bandwerk, want ja, als je het patroon hebt getekend kun je net zo goed meer exemplaren maken. Let op! De rokjes zijn niet gestreken:


Zo, dat was het wel weer voor vandaag.
Goed weekend4 opmerkingen:

Mijntje zei

Die blauwe is wel erg leuk! Gele ook hoor ;), ook maar weer aan de blog geslagen? Het heerst geloof ik haha!

Miss Baksel zei

Leuk hoor!! Vind de blauwe ook erg leuk!

ria vogelzang zei

Prachtig, wat een lieve rokjes!
En leuk om je meiden met sluier te zien; mama is toch maar erg lief (en handig!)
Natuurlijk ben je erg bezig met voorbereidingen voor beeb!
Geniet ze!

Quiltprinses zei

Leuk dat je er weer bent, ik begon me bijna zorgen te maken.
Je hebt weer mooie dingen gemaakt.
Alles goed verder met je zwangerschap?

Groeten!