woensdag 20 juli 2011

Amy Butler clutch

Ik ben een waar fan van stoffen en patronen van Amy Butler. Dit is de 4e tas die ik van haar heb gemaakt. De patronen zijn in het Engels, maar met heel veel tekeningen e.d. 
Wel is het belangrijk om de volgorde goed te lezen. Als je wat meer naai-ervaring hebt, denk je dat je de volgende stap al wel weet.... Nou, daar ben ik flink mee op de koffie gekomen. Als gevolg, een berg getornde draadjes, stijging van de lichaamstemperatuur, en 'verloren' tijd.

De clutch bevat een aantal vakjes. Bij mij is dat een directe valkuil. Zeker als het om een elegante tas als 'de clutch' gaat. Het formaat leent zich voor het meenemen van je huishoudportemonnee, zakdoeken, reserveboodschappentas e.d. NIET DOEN!!!! De tas moet nog wel enigszins zijn vorm en elegantie behouden.

(als mij dit allemaal niet gaat lukken is het ook een leuk exemplaar brei/haaktas heb ik al; bedacht ;)).interieur: telefoonvakje en 2 grotere zijvakken


Uiteindelijk is ook dit patroon weer een leuke tas geworden (vind ik zelf). De stof was een reststuk waar ik een luiertas van heb gemaakt. En dát patroon kwam uit haar boek "Little stitches for little ones".

Op naar de hippo uit "Itty bitty toys"