vrijdag 15 juni 2012

In de auto

"Zal ik eens een auto tekenen mama?" Ja best hoor, denk ik dan. Ik zie namelijk aan de lopende band A4tjes systematisch vol getekend met kleine cirkels, die in de 2e ronde 'veranderen' in echte gezichten met ogen, neuzen en monden. Die eventuele auto lijkt me een welkome afwisseling op het huidige repertoire. Ziehier de resultaten:

 
de eerste auto-tekening


Helaas maakte ik geen deel uit van de inzittenden. De linkerauto is IJfke met papa naar de Boni (plaatselijke supermarkt). De rechter auto wordt wederom bestuurd door papa en Isa en IJfke mogen met hem naar "Mix Donnalds" .... Tja, waar sta ik,als moeder eigenlijk in het grote geheel???

Ode aan Fabric.com!
Eind mei had ik stofjes besteld. Ze kwamen maar niet 'binnen', nou duurt wachten op stofjes altijd lang mijns inziens ;). Maar goed, mailtje gestuurd, of het echt wel allemaal goed was gegaan blablabla. Ze beloofden om het opnieuw op te sturen. Dit was dus twee dagen geleden per mail bevestigd. Wat denkt u? Vandaag ontvangen!! Virtueel applausje voor Friedmann van Fabric.com, wat een service...

polkadots, met verborgen appeltjes

Ik moet zeggen dat de kleuren op de foto wel wat afwijken. Ik heb de foto's gemaakt, toen het wat donker was, mét kunstlicht.

ongestreken, maar da's zo ook wel te zien ;)

blommegies
Ga zo maar eens mijn bed opzoeken. 
Dochter vannacht ziek, en vanaf 3 uur niet echt meer geslapen :(                                                                                                                                                             

4 opmerkingen:

Marjanne zei

Ik vind dat Isa echt al heel mooi en netjes kan kleuren!

Titia zei

Wat een leuke stofjes! Nieuwsgierig vraagje: ben je veel kwijt aan verzendkosten?

Marije zei

@ Titia: voor een 'envelop' 15 dollar. Maar een paar x geleden kwamen er invoerrechten bij :(. Dat is me overigens de eerste tientallen keren nooit overkomen hoor.

Sweet Sienna Hope zei

Toffe stofjes. Hier ook een zieke, ja dan is een nachtje maar kort hé!