zondag 6 mei 2012

Truitje af+ nieuwe kussens

Deze dag begon voor mij in de kerk. Ik had de oudste bij me, die nog maar enkele keren is mee geweest. Dus nu het nieuwtje eraf was, voelde duidelijk meer vrijmoedigheid om te informeren naar kledingkeuzes van mensen om ons heen, wat die twee stoelen onder de preekstoel toch 'leeg staan'... (ze lijken haar wel lekker zitten), waar de dominee toch blijft.... Afijn, ze (en ik) had het er maar druk mee.

Thuis aan de koffie belt onze zwager dat zijn vrouw vanmorgen bevallen is van een zoontje (3e), met de prachtige naam Seth. Die hopen we toch snel te gaan bewonderen.

Vorige week nog nieuwe kussenhoezen genaaid voor de sierkussens op de bank. Bloemenlapje had ik oorspronkelijk voor een rokje gekocht, maar bleek bijzonder goed bij de bank te staan. Ach, dan maar eerst eens hoesjes maken.In de vakantie is het bijna elke dag wel crea-met-maakt-niet-uit-welk-materiaal. Met nichtje ook nog geschilderd. Wonderwel heb ik altijd alle materialen in huis. Koop regelmatig spulletjes die afgeprijsd zijn, en ze komen altijd van pas. Is het kort of pas lang na de aankoop, maar het kómt van pas.

Tsja, ook grote tafels liggen wel eens vol
 En een historisch feit is geschied: ik heb een truitje gebreid. Heb eerder al vele pogingen gedaan. Maar iedere keer was dochterlief eruit gegroeid voordat ik het af had. Maar nu had ik een eenvoudig model, zonder al te veel poespas, lekker zacht garen... Het moest gewoon gaan lukken deze keer:
het 'kraagje'
"Kijk mama, kan ook rennen"
 Nu even mentaal voorbereiden op de werkweek die komen gaat ;).


 

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hej

Wat ben je toch crea he!Erg leuk allemaal!tot straks

Groetjes Jacolien

Sweet Sienna Hope zei

Die kussentjes vind ik echt heel mooi, dit stofje zou ik ook nemen en het truitje, geweldig.
groetjes iris
bedankt om me te volgen, leuk, nu volg ik jou ook!!