woensdag 4 april 2012

Ik ben er weer

Na twee weken ziek zijn, langzaam opkrabbelen, energie terugkrijgen, ondertussen wel af en toe weer wat oppakken ben ik ook weer terug op Blogger...

Nu weer een fikse kou te pakken die op mijn stem slaat (lekker handig in het onderwijs ;)). Maar goed, ik probeer ook hier de draad weer op te pakken.

Had een geweldige tricot gekocht (die zo mooi zwaar 'valt') om een shirt met watervalhals te maken. dit plan lukte prima, tot het moment kwam om te passen. had echt wel een goede maat genomen, geknipt, enz. enz......

Hij stond mij gewoon niet zó....

Mijn ZZ (zwangere zus) zag het shirt hangen, vond het geweldig en draagt hem nu als jurkje met een strak rokje eronder. En je raadt het al: hij staat haar geweldig!!

zoek de vogel

gevonden!!

En ondertussen had ik de paaseieren ook nog op mijn wensenlijstje staan. De teller staat nu op zes  (de 6e wordt gevuld ), maar hier een impressie van de eersten die al op de foto staan :

gebutst ei

takken zijn inmiddels passé

de chocolade-eitjes liggen op een veilig plekje ;)
Verder is een zomerjas voor mijn oudste dochter bijna klaar, op de knopen na dan. Ik heb fantastische knopen uit de giga-voorraad van moes :). Foto volgt na voltooiing. Ook ligt er een bijna-af rimpelrokje voor oudste dochter....

Quilten heb ik even de puf niet voor, komt wel weer. Ga nu gauw de chocolade-eitjes zoeken...

4 opmerkingen:

Minimoek zei

Hopelijk ben je binnenkort echt van alle virussen af. Maar wat jammer van je jurkje,zo'n schattig stofje!Alvast fijne paasdagen maar dat gaat vast lukken met die mooie eitjes!

Quiltprinses zei

Ha, gelukkig ben je er weer!
Wat is die zus van jou een bofkont zeg.
Tot dinsdag,
Gerda

willemijn zei

leuk hoor die eitjes, Vandaag schoot me te binnen dat er bij mij helemaal geen paas-knutsels zijn gemaakt...naja volgend jaar maar weer...;)

Zilly zei

Hopelijk ben je weer helemaal de "oude". Er heerst iets. En dat hes van je-TE GEK. Mijn smaak-mooi weekend toegewenst met hart&ziel door Sil.