maandag 5 december 2011

Probleem

Geen previews e.d.. Nee, ik heb een probleem. Ik wilde mijn blognaam veranderen in Juf Bobine. Dit staat ook bovenaan. Maar mijn blogspotadres blijft Stipperdestap, want als ik dit verander in Juf Bobine.blogspot.com ben ik al mijn volgers kwijt. 

Kwijt?

Nou, ze staan nog wel als volger gemarkeerd, maar als ze op mijn blog klikken komen ze er niet doordat ze zijn gelinkt aan het stipperdestap-adres i.p.v. juf bobine.....

Ingewikkeld verhaal, maar heeft iemand een idee wat ik moet doen??


5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Je staat bij mij in de lijst als stipperdestap en ik kan gewoon op je blog komen en zie dan bovenaan juf bobine staan...
ALs je je url ook wilt veranderen, dan moet je dit idd aan alle volgers melden en vragen of ze je willen gaan volgen op je nieuwe blognaam, anders ben je ze kwijt..

Groetjes, Elizabeth

Marije zei

Dank je voor je snelle reactie. Ik vraag me af of iedereen bereid is om dat te doen. Ik heb daar niet zo goed over nagedacht eigenlijk.

Zilly zei

Marye, dit hebben meerdere blogs. Bv.een sneller kloppend hart staat bij blogger aangegeven als http://vipderoos.blogspot Voor mijn gevoel is het meer een hoofdtitel met ondertitel. Ik zie het niet als een probleem. Ik blijf je trouw hoor. Mooie dag en pakjesavond toegewenst met hart&ziel door Sil.

Miss Baksel zei

En in mijn lijst blijf je ook als Stipperdestap staan.... da's wel een beetje jammer.

Miss Baksel zei

bij Willemijn sta je wel in de lijst as juf bobine, bij mij nog als stipperdestap... raar...