woensdag 6 juli 2011

Resultaat van 2 weken geen computer

Ik ben er weer (joehoe). Moest me wel ertoe zetten om wat te posten, aangezien de computer nog wel wat indeling behoeft, en er enkele mappen 'verdwenen' zijn.

Als eerste is het vermelden waard dat mijn gehaakte bloementasje af is ...
Het ziet er wat ingezakt uit op de foto, omdat ik het niet stevig opgevuld heb.Hierna even een klein tussendoortje: een telefoonhoesjeDit werd al snel opgevolgd door het lumineuze idee om een 'kleedje/dekentje' voor op de bank te maken. Lekker in de wintermaanden ('t zou niet de enige warmtebron zijn hoor ;)). Nou ja, na het aantal toeren wat op de foto te zien is, 'klopte' er iets niet volgens mij. Ik was niet tevreden over de kleuren. De meiden hebben er nu een royale (qua lengte) koninklijke verkleedsjaal bij ...


detail


En toen wilde ik wel eens zo'n leuke knuffel breien uit dit boek :

wat een dotje hè?
en het werd dit lieve aapje:  

Ik heb geen zelfstrepend garen gebruikt, maar Debbie Bliss babycashmerino (héééérlijk zacht). Dit heb ik voordelig gekocht bij dit (klik) leuke winkeltje in Dalen. Als je daar binnen staat weet je gewoon niet waar je moet beginnen met kijken.Een aanrader!!

Zover ben ik nu: 

ogen, neus en mondstreep moeten nog worden geborduurd

Mooie koffietinten

been van 9 steken in het rond

5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Wat mooi allemaal! Maar het tasje vind ik helemaal een beauty..., wat is die leuk met al die vrolijke kleurtjes en bloemetjes.
Waar niet-computeren niet goed voor is; 't is waar, er gaat al snel heel veel tijd mee heen, maar ik kan het toch niet laten!

Groet, Elizabeth

willemijn zei

dat beertje is leuk zeg, ben benieuwd naar z'n oogjes, maar ziet er al goed uit!

willemijn zei

sorry ;) 'beertje' moet natuurlijk 'aapje'zijn

Quiltprinses zei

Fijn dat je er weer bent, Marije!
En die knuffels zijn leuk zeg!
Groeten,
Gerda

Zilly zei

Blij dat je er weer bent-mooie productie-goed weekend-xxx-Sil.