donderdag 5 mei 2011

Aubergines uit de oven en een sjaal

Wie denkt er nu aan een sjaal met zulke temperaturen ?? Ik dus.
Ben afgelopen weekend begonnen aan een luchtige sjaal met Drops-silke tweed (zijde + lamswol). Lijkt wel leuk voor een kille zomerdag/avond of gewoon voor in het najaar. Nu doet de samenstelling misschien denken aan een heerlijk zacht sjaaltje, maar niets is minder waar :(. Het voelt meer als zachte jute, dus ja, hopelijk schuurt dat niet op den duur... Afijn, de bollen zachte Babysoft liggen al klaar voor de winterversie :). Het patroon is zeer eenvoudig, en zelfs voor een beginnende haakster te volgen. Ik vond het bij haar.


De kleur is heidegroen, met gekleurde spikkeltjes
Ook wil ik jullie dit heerlijke recept niet onthouden. Ik zocht vanmiddag naar een aubergine uit de oven, en kwam dus onder andere bij deze variatie uit. Het was heerlijk. Weer eens wat anders, dan gehakt+ tomaat+ knoflook. Het was een spannende smaaksensatie. Heb helaas geen foto van het gerecht, want met twee kinderen die er een waar rijst-slagveld van gemaakt hadden was er geen degelijke foto meer te maken...


zie je de spikkeltjes ???

3 opmerkingen:

Quiltprinses zei

Leuke sjaal!
En die groen met spikkels, gaat dat over de aubergine of de sjaal??? In het laatste geval hebben je kinderen er wel een heel groot feest van gemaakt.

Gerda

Elizabeth zei

Dank je wel voor de links naar recept en patroontje. Wij eten niet vaak aubergines, maar misschien wordt het met dit recept wel een succes!
Groetjes, Elizabeth

Sil Campschroer zei

Leuk. Je hebt HUMOR! Wilde me aanmelden als volger maar lukte niet.
Mooie avond nog toegewenst met hart&ziel door Sil.